Vi anvender cookies for at give dig som kunde den bedst mulige oplevelse af vores tjenester. Når du fortsætter, accepterer du brugen af cookies.

Irak

Billige fly til Basra

Basra

Billige flybilletter til Basra

Går du i ferietanker og kan ikke beslutte dig for, hvilken destination der lokker mest? Bliv inspireret her på Supersaver. Gå ind og sammenlign priser på fly og hotel til du finder det, der passer netop til dig! Vores samarbejde med 650 forskellige luftfartsselskaber i hele verden bringer dig rundt overalt, og booker du også overnatning hos os, kan du vælge mellem over 300.000 forskellige hoteller i mange lande.

Basra, som ligger i det sydlige Irak, breder sig ud ved floden Shatt al-Arab og er en vigtig havneby. Landet, som har en fortid, der rækker langt tilbage i tiden, byder på mange historiske seværdigheder, og hvis man er villig til at rejse lidt rundt, er der utallige muligheder. Babylons ruiner lige uden for Bagdad og byen Ur, som menes at være en af verdens ældste, er blot to eksempler.

1. Har du også rejselivet i blodet? Synes om os på Facebook!

2. Med en udlejningsbil kommer du nemt til de steder, du ønsker. Bestil din bil hos os her på Supersaver allerede inden afrejsen.

Afrejse fra Til Pris     Afrejse Hjemrejse
København Basra 4 763 DKK     28 aug. 4 sep.
København Basra 8 656 DKK     3 jul. 6 aug.
København Basra 9 486 DKK     30 jun. 10 aug.

Billige fly til Basra

Header
Subject
Body
Footer