Vi behandler alle sager i den rækkefølge, vi modtager dem, og vi vil informere dig, så snart vi har en opdatering i din sag.

Ekspeditionstiden for nogle anmodninger og for nogle luftfartsselskaber anslås i øjeblikket at være mindst 6-8 uger, hvis de ikke vedrører en flyvning i den nærmeste fremtid. Afhængig af forsinkelser fra flyselskaberne kan en tilbagebetaling tage fra 2-8 uger og endnu længere i ekstreme tilfælde.

Læs dette, før du kontakter os:

Hvis du vil kontrollere status for dine flyrejser, anbefaler vi, at du tjekker direkte på flyselskabets websted, før du kontakter os.

Du bør også tjekke deres websted for at se, om de tillader tilbagebetalinger eller ændringer, da nogle flyselskaber ikke længere tilbyder kontant tilbagebetaling for aflyste flyafgange. I stedet tilbyder de alternativer som f.eks. værdikuponer eller muligheden for at ombooke.

Vær opmærksom på, at ventetiden kan være længere end normalt.

Hvis du har en aktiv kundeserviceanmodning, beder vi om, at du ikke ringer eller sender en e-mail igen, da det kun vil gøre vores køer længere.

I alle tilfælde kan du også henvende dig til flyselskabet for at få hjælp med din anmodning. De er forpligtet til at hjælpe dig i tilfælde, hvor de har aflyst din flyrejse, også selvom du har købt dine billetter ved hjælp af et rejsebureau.

Vedrørende aflysninger af din booking:

Hvis du ikke har modtaget en e-mail med flyaflysning fra os 72 timer før afgang, og du ikke ønsker at rejse på din billet, bedes du kontakte flyselskabet for at annullere din billet.