Book din flyrejse med Supersaver

Lav søgning her

Om Supersaver


Supersaver.dk - et online bureau, hvor enkelthed og besparelse er i fokus.

Supersaver.dk er ejet af Den Danske Rejsegruppe. Ansvarlig for al markedsføring på dette site er Den Danske Rejsegruppe.
Den Danske Rejsegruppe ejes af European Travel Interactive (eTRAVELi), som er Nordens største online rejsebureaukoncern med den højeste markedsandel i Norden. For mere information om eTRAVELi, pressekontakt og karrieremuligheder i koncernen kan du besøge www.etraveli.com.
Den Danske Rejsegruppe er medlem af rejsegarantifonden, medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og har en iATA licens.
Den Danske Rejsegruppe / supersaver.dk er formidler af flybilletter på vegne af flyselskaberne. Vi sælger ikke rejser i vores eget navn.

Tilbage i 2005 åbnede supersaver.dk,  danmarks nye rejsesite. Hos os kan du vælge mellem 3500 flyafgange, udlejningsbiler i en række lande, og over 240.000 hoteller i hele verden. Flere end 250.000 har rejst med os siden 2005 hvilket beviser at vi har de helt rigtige priser og produkter.

Vores forretningskoncept bygger på at du selv bestiller og og betaler direkte på internettet med dit kredit- eller dankort, eller via netbank - enkelt og sikkert! Vi kan kontaktes via telefon i et begrænset tidsrum – se under menuen "kontakt os". Vi har ingen stor administration og arbejder konstant på at gøre alt så effektivt, enkelt og lønsomt som muligt. Vores besparelse er din fortjeneste. Hos os finder du derfor din rejse eller hotel til meget lave priser.

eTRAVELi er repræsenteret i Norge, Finland, Sverige, Holland og Rusland.  Det giver os adgang til effektive systemer og markedets bedste aftaler på flybilletter, hoteller og billeje.  Velkommen til supersaver´s verden af rejsemuligheder og gode priser!

Supersaver.dk ønsker dig en god rejse

 

Header
Subject
Body
Footer