Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Nomineringsforløbet

Nomineringen er åben for alle i perioden d. 20.01.2014 til og med d. 04.02.2014.

Derefter vil Travel Blog Awards jury udvælge et antal finalister i hver kategori blandt de bloggere, som har modtaget flest nomineringer og samtidig opfylder juryens kriterier på eksemplarisk vis. Finalisterne præsenteres d. 10. februar 2014 til den endelige afstemning.

Afstemningen åbnes, når blogfinalisterne præsenteres, og konkurrencen løber i perioden 10.02.2014 til og med 23.02.2014.

Vinderne i samtlige kategorier præsenteres på nomineringssiden, Supersavers Facebookside, i pressemeddelelser samt i nyhedsbreve.

Juryens bedømmelse

Juryen skal tage hensyn til følgende ved bedømmelse af de nominerede blogge:

Boggen skal

• være rejserelateret
• have en forbindelse til Danmark
• være inspirerende
• være informativ
• give blod på tanden
• have en god sproglig kvalitet
• være personlig
• visualisere rejseoplevelsen
• opdateres løbende

Juryen kan flytte nominerede blogge til en anden, mere passende kategori. Juryens beslutning kan ikke ankes.

Kriterier

Bedste rejseblog

Hvilken af alle rejsebloggene inspirerer mest? Hvem får os til at hungre efter ferie? Hvilken blog giver de bedste tips til dette års ferie? Vi leder efter bloggere, der får tastaturet til at gløde, og som skriver om rejser, der får læseren til at drømme sig væk til både nær- og fjerntliggende lande.

Bedste USA-blog

USA er mange danskeres drømmedestination. Mange har fået øjnene op for landet på rejser, og en hel del danskere er flyttet dertil. Vi søger vinderen, der skiller sig ud fra de mange skrivelystne bloggere, og som skriver om alle de fantastiske ting, man kan opleve i USA.

Bedste blog om at bo og leve i udlandet

Hvert år beslutter mange danskere sig for at "opsige" livet i Danmark og flytte til udlandet. Alle kan fortælle om nye oplevelser og indtryk. Vi leder efter bloggeren, der fortæller om, hvordan det er at flytte fra Danmark og opleve et nyt land. En, der deler alle de spændende udfordringer, inspirerer og giver andre lyst til at tage det store skridt.

Årets rejsebeskrivelse

Årets rejsebeskrivelse er en kategori, hvor også blogs, der ikke udelukkende er dedikeret til rejser, kan deltage i konkurrencen. Vi ønsker at sætte fokus på rejsebeskrivelser fra 2013 og finde den blog, der har beskrevet en specifik rejse og inspireret læserne til selv at rejse ud i verden. Det er et indlæg, der nomineres, og rejsen samt indlægget skal være foretaget i 2013. Hvis en blogger har skrevet om flere rejser, nomineres den rejse, man synes er mest inspirerende.

Bedste Fotoblog

Bevæbnet med sit kamera foreviger den blogger, vi søger, sine ferierejser med største iver og forkæler læseren med fantastiske scenarier og udsigter!

 

 

Header
Subject
Body
Footer