Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Bedste USA-blog

USA er mange danskeres drømmedestination. Vi ved, at der findes mange gode bloggere, der skriver om alle de fantastiske ting, man kan opleve i dette land. Hvilken blogger mener du, er den bedste? Hvem skiller sig ud fra de andre? 


 

Bedste USA-blog

Kristian Hornbøl Hansen – UFA


Hvad betyder det for dig, at du er blevet kåret til bedste USA-blog?

Det ville forhåbentlig betyde flere besøgende. Samtidigt betyder det også at jeg kan realisere min drøm og at skrive en bog om rejse og mad oplevelser, som var planen helt fra starten af. Så det betyder utroligt meget.

Hvordan begyndte du at blogge, og hvad fik dig til lige at blogge om USA?

Jeg begyndte at blogge for at venner og familie kunne følge med på min kærestes og mine rejser i USA. Derfra udviklede det sig til mere end bare en midlertidig blog og jeg fik virkelig smag for at skrive om landet og især maden.

Hvad driver dig i din skrivning? Hvad er det bedste ved at blogge om USA?

Jeg elsker at skrive og fortælle om min store passion for USA, madlavning og madkultur. Jeg kan godt lide at dele mine oplevelser med andre.
Det bedste ved at blogge om USA er mulighederne. USA er kæmpe stort og der er nærmest ingen grænser for hvad man kan skrive om. Natur, kultur, historie eller noget helt andet. Der er masser at blogge om.

Har du nogle gode råd til dem, der ønsker at starte en USA-blog?

Spring ud i det. Om det er for egen skyld, familiens skyld eller noget helt tredje. USA er populært hos danskerne og jeg fornemmer at folk idag er mere interesseret i at hente inspiration i rejseblogs frem for de klassiske rejsebøger. Så hvis man har noget at fortælle om er der helt sikkert et marked for det.

Hvad tror du, at udgivelse af din blog i bogformat kan gøre for bloggens udvikling?

Jeg håber at bogen kan være med til at øge interessen omkring bloggen.

Hvad er dine fremtidsplaner for bloggen?

Jeg håber, at kunne løfte niveauet på indholdet endnu højere og lægge endnu mere energi i det end tidligere. Derudover tager jeg til Californien om 2 måneder og henter forhåbentlig en masse inspiration til både blog og bog.

Hvordan vil du fejre din udnævnelse ?

Jeg vil starte med at takke alle de mennesker der har bakket mig op, og så kan det da være det bliver til en god middag, samt en god øl eller to.

  

 

Resultatet af finaleafstemningen

Header
Subject
Body
Footer