Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Affiliate program


Et netværk af samarbejdspartnere er en vigtig del af supersaver.dk´s virksomhed. Vi har derfor indgået et samarbejde med både TradeDoubler og BUY.AT som  varetage vores affiliate program.

Gør din hjemmeside mere spændende
Et link til vores hjemmeside vil give din egen side et bredere indhold. Hjemmesider der associaserer sig med seriøse mærkenavne, vil nemmere kunne skabe et positivt indtryk. Og som vi alle ved, et godt indtryk øger chanchen for oftere at få besøg. Desuden spreder nyheden om gode hjemmesider sig jo hurtigt.

Enkelt og gratis
Det koster dig ingenting at blive affiliate, vi giver dig linket du kan lægge på din hjemmeside. Mere enkelt kan det ikke blive.

Tjen penge på din hjemmeside
Du vil modtage provision for alle der benytter linket på din hjemmeside til at bestille billetter på supersaver.dk. Der er ingen øvre grænse for hvor meget du kan tjene. Desto flere der booker billetter på supersaver.dk, desto mere tjener du. ( indtægten er skattepligtig )

Hvordan bliver jeg en affiliate hos TradeDoubler?
Hvis du allerede er medlem på TradeDoubler bruger du bare din E-mail og dit password for at søge om at deltage i supersaver.dk´s affiliate program.

Hvis du ikke har benyttet TradeDoubler tidligere, klik dig ind på www.tradedoubler.com, og registrer dig der.

Hvordan bliver jeg en affiliate hos BUY.AT?
Hvis ikke du er medlem hos BUY.AT kan du læse mere om Supersaver programmet og kommissionerne her. Klik på linket og læs hvordan du tilmelder dig BUY.AT netværket og kommer i gang med supersaver.dk´s affiliate program. 

Hvis du har spørgsmål til noget omkring tilmeldingen eller programmet, så er du meget velkommen til at ringe til BUY.AT på tlf. 36 91 38 00. www.buyat.dk

 

Header
Subject
Body
Footer