Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Blue1


Air Belgium

Blue1 er et finsk SAS-Gruppe luftfartsselskab som har eksisteret siden 1998. De tre farver i Blue1 afspejler firmaets værdier:hvid og blå repræsenterer firmaets finske rødder og identitet, mens den sølvfarvede repræsenterer idealerne i udsøgt, moderne finsk design.

Blue1 har opnået en stabil markedsposition både i Finland og internationalt ved at blive det næststørste luftfartsselskab i Finland. Blue1 betjener både indenrigsruter i selve Finland samt ruter til Skandinavien og resten af Europa.

Fra Finland kan du flyve med Blue1 fra Helsinki, Vaasa, Tampere, og Turku direkte til Stockholm. Fra Helsinki har Blue1 direkte forbindelser til København. Blue1 betjener også direkte ruter mellem Helsinki og Gøteborg samt fra og til Oslo. Yderligere kan du flyve direkte med Blue1 til en hel del europæiske destinationer. Fra de skandinaviske knudepunkter, Stockholm, Oslo, og København kan dine forbindelser til Europa, USA, og Fjernøsten ikke være bedre.

Blue1´s målsætning er at blive det bedste regionale luftfartsselskab for nordeuropæiske forretnings- og fornøjelsesrejsende. Blue1 lægger vægt på vigtigheden ved et velfungerende netværk og flådedrift. Derudover er innovative produkter og service af yderste vigtighed i vores kundemålrettede perspektiv. Blue1 er medlem af Star Alliance.

  1. Widerøe
  1. Blue1
Header
Subject
Body
Footer