Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Book din rejse på Supersaver og vælg mellem hundredvis af flyselskaber


Når du booker din rejse på Supersaver, kan du vælge at flyve med et af de mange flyselskaber vi samarbejder med. Gennem vores partnerskaber med verdens førende flyselskaber og leverandører af hoteller og udlejningsbiler, har vi mulighed for at tilbyde dig nogle af markedets billigste priser. Når du søger efter flybilletter hos os, viser vi altid det billigste prisalternativ først. Vi ønsker at du selv træffer det endelige valg med hensyn til hvilket flyselskab og pris som passer dig bedst.

Du finder nemmest frem til en billet ved at foretage en søgning efter en by/destination i vores søgefunktion.  Hvis du foretrækker at rejse med et bestemt flyselskab frem for andre, kan du vælge at lave en søgning med dette flyselskab. Du vælger flyselskabet i listen og laver søgningen. Du vil kun se priserne med det valgte flyselskab i søgeresultatet. Når du har besluttet hvor du ønsker at rejse hen samt med hvilket flyselskab,  bestiller og betaler du nemt og enkelt direkte på hjemmesiden. Du har selvfølgelig også mulighed for at søge efter hoteller og billeje på samme enkle måde.

Supersaver har IATA rettigheder for at du kan føle dig tryg og sikker ved os som rejsebureau. IATA er en international organisation, der fastsætter standarden for rejsebureauer med henblik på at sikre kvaliteten af deres arbejde og kompetencerne hos vores personale samt sikrer at vi driver en økonomiske sund virksomhed. Vores IATA rettigheder giver dig med andre ord sikkerhed for at vores rejsebureau har en høj kvalitet i det arbejde vi laver. Du kan derfor trygt og sikkert bestille din rejse hos os, Supersaver er medlem af Rejsegarantifonden.

Nederst finder du en oversigt med et udvalg af de flyselskaber, hvis billetter vi sælger på Supersaver. Vil du vide mere om det enkelte flyselskab, skal du blot klikke på flyselskabets navn.

Header
Subject
Body
Footer