Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

KLM


KLM

KLM Royal Dutch Airlines

KLM blev stiftet i 1919 og er verdens ældste flyselskab, som stadig opererer under samme navn. KLM tilbyder mange daglige forbindelser fra København til Amsterdam.

 

Amsterdam Schiphol lufthavn er bygget som en enkelt terminal, der gør overførsel via Amsterdam hurtig og smidig. Lufthavnen har ofte været udpeget som en af verdens bedste lufthavne i forskellige internationale undersøgelser. Mindste transfertid er 40 minutter for flyvninger inden for Europa og 50 minutter for oversøiske flyvninger. Sammen med Paris-Charles de Gaulle lufthavnen er Amsterdam-Schiphol lufthavnen, Europas største knudepunkt for flytrafik.

I 2004 blev KLM og Air France fusioneret og dannede verdens største flyselskab målt i omsætning og markedsandele. Sammen med Air France tilbyder KLM et bredt globalt netværk og flyver til 244 destinationer i 106 lande. Selskabet er det største europæiske flyselskab som flyver til Asien, Mellemøsten, Afrika og Sydamerika. I løbet af 2008 har KLM åbnet en række nye destinationer herunder ruter tul Panama City, Nantes og Hobart. De har også øget deres kapacitet med større fly på flyvninger til bl.a. Shanghai, Osaka, Dubai og New York jfk.

Header
Subject
Body
Footer