Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

KLM Bagageinformation


KLM

Afhængigt af den destination, du flyver til, og den billettype, du har, varierer også bagagereglerne. Hvis du f.eks. flyver i Europa, er den maksimale vægt for indchecket bagage en taske på 23 kg i Economy og op til tre tasker på 23 kg i Business.

Mængden af gratis bagage, du kan medbringe, afhænger af antallet af tasker eller vægt.

Hvor meget bagage må jeg medbringe?

Den tilladte bagagevægt og antallet af tasker, du må tage med dig på rejsen, står altid på din billet eller i din rejseoversigt, hvis du rejser på elektronisk billet. Hvis du ønsker at medbringe mere bagage, kan det arrangeres, men du skal betale et gebyr.

For at de, der arbejder med at transportere bagage til og fra flyet ikke kommer til skade, må du hos KLM ikke medbringe en taske, der vejer mere end 32 kg. En anbefaling er at sende større og tungere bagage som gods.

Håndbagage

Håndbagagereglerne varierer afhængigt af destinationen og den type billet, du har. Generelt kan du medbringe 12 kg håndbagage i Economy og 18 kg i Business. Hvis du rejser med spædbarn, kan du gratis checke et stk. håndbagage ind på maks. 10 kg, og du kan medbringe et ekstra stk. håndbagage på maks. 10 kg.

Du kan læse mere om KLMs bagage regler på deres hjemmeside.

Header
Subject
Body
Footer