Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

KLM børnefamilier


KLM

Børnefamilier

Flere og flere børn flyver hvert år, enten med familien eller alene. "Junior Jet" er en tjeneste som KLM har udviklet til at give familier med børn ekstra opmærksomhed og tilbyde dem særlige ydelser.

Når du booker din billet, kan du samtidig bestille plads til en baby uden at det koster ekstra. Når de går om bord på flyet får børnefamilierne en prioritet og kan gå om bord, før alle andre passagerer. På flyet modtager børnene legetøj som de kan lege med. Det viser også børnefilm som underholdning.

Hvis du rejser med børn i en af Air France og KLM flyvningen, skal du være opmærksom på at din bagage til en baby højst 10 kg og giver dig lov til at medbringe en ekstra håndbagage på maksimalt 10 kg. Derudover kan du medtage en paraply klapvogn om bord, hvis den kan passes under sædet foran eller i bagagerummet over dig. Er den for stor, kan du tjekke den ind som særlig bagage uden ekstra beregning.

På KLM's interkontinentale flyvninger, har du mulighed for at bestille en ”baby kurv”, gælder for børn op til 10 kg og 65 cm. Husk, at antallet af ”baby kurve” pr flyvning er begrænset, så bestil i god tid. Alle KLMs flyet er udstyret med puslebord ombord.  

Header
Subject
Body
Footer