Bedste fly priser

Finnair


Finnair

Finnair blev grundlagt i 1923 og er Nordens ældste flyselskab. Selskabet har fløjet på strækningen Stockholm-Helsingfors siden 1924. Selskabet har i de seneste år foretaget en succesrig satsning på rejser til Asien og tilbyder i dag op til 200 afgange om ugen til ti forskellige destinationer i Asien. Det gør Finnair til Europas tredjestørste flyselskab på afgange til Asien.

Finnair tilbyder 19 daglige afgange fra København, Stockholm, Gøteborg og Købehavn til Helsinki. Det indebærer foruden mange ture til den finske hovedstad også gode forbindelser videre til Finnairs destinationer i Asien: Beijing, Shanghai, Guangzhou, Hongkong, Bangkok, Tokyo, Osaka, Nagoya og Delhi. Desuden har Finnair hyppige afgange til New York og Boston.

For de rejsende er det trygt og nemt at rejse med Finnair. Dels begynder Asien-rejsen i den rigtige retning, hvilket indebærer en kortere rejsetid, og dels taler alt personale i lufthavnene og om bord Finnairs fly svensk.

Finnair Plus
Finnairs loyalitetsprogram Finnair Plus indebærer, at passagerer, der rejser ofte, kan optjene point for hver rejse med Finnair og derefter udnytte disse til f.eks. Rejser og andre serviceydelser.

Samarbejde giver styrke
Finnair er et af 11 internationale flyselskaber, der tilsammen udgør flyselskabsalliancen oneworld. Samarbejde giver styrke. Takket være alliancen tilbyder oneworld en omfattende service i topklasse samt forbindelser til så godt som alle verdenshjørner. I flere lufthavne afgår oneworld-selskabernes fly fra samme terminal, og skift til forbindelsesflyet er nemt. Flyplanerne er samordnet for herved at give en problemfri rejse. Foruden Finnair indgår American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Iberia, Japan Airlines, Lan, Qantas og Royal Jordanian i alliancen.

Finnairs miljøarbejde
At aktivt tage ansvar for miljøet og klimaet er en vigtig del af Finnairs virksomhed. Selskabet har i de seneste otte år investeret i nye lavenergiforbrugende fly med mindre kuldioxidudslip af typerne Embraer og Airbus.

Business og Economy class
Når du flyver med Finnair, har du mulighed for at vælge imellem to rejseklasser; Business Class og Economy Class. På oneclass-afgange er der kun én rejseklasse.

Håndbagage
Rejser du på Business Class, Finnair Plus Platinum-, Gold- og Silver-medlemmer og Finnair Club-medlemmer må du medbringe én taske med maks. udvendige mål på 56 x 45 x 25 cm og en attachémappe eller bærbar computer uanset rejseklasse. I alt to dele med en maks. samlet vægt på 10 kg. Rejser du på Economy Class, oneclass-afgange, fly inden for Finland og pakkerejser må du medbringe én taske med maks. udvendige mål på 56 x 45 x 25 cm. Kun én del, med en maks. vægt på 8 kg. Børn med eget sæde må medbringe samme mængde håndbagage som en voksen på den samme rejseklasse.Håndbagagen hos børn under to år uden eget sæde (småbørn) skal inkluderes i den voksnes tilladte håndbagagemængde.

Online check-in
Flyver du med Finnair kan du undgå at stå i kø ved check-in, du kan foretage check-in på internettet, når det passer dig - derhjemme, på arbejdet eller på hotellet. Online check-in til rutefly åbner 36 timer før afgang og til pakkerejser AY1001-AY3000 ca. 12 timer før afgang.
Vær opmærksom på, at du ikke kan benytte online check-in til codeshare-afgange med Finnairs samarbejdspartnere eller til Finnair pakkerejseafgange, der afgår fra andre lande end Finland.

Header
Subject
Body
Footer