Vi anvender cookies for at give dig som kunde den bedst mulige oplevelse af vores tjenester. Når du fortsætter, accepterer du brugen af cookies.

Delta Air Lines


Delta Air Lines

Delta Air Lines, Inc. er et amerikansk flyselskab med hovedkvarter i Atlanta, Georgia. Selskabet har flere end 320 destinationer rundt om i verden, fordelt på fem kontinenter, dækkende områderne Nordamerika, Sydamerika, Europa, Asien, Afrika, Mellemøsten og Caribien. Delta har et større rutenetværk end noget andet flyselskab i verden, og er det eneste større flyselskab i USA, der flyver til Afrika.

Delta har hub'er i Atlanta, Cincinnati, New York-JFK og Salt Lake City; Deltas hub i Atlanta hub er den største/travleste flyselskabshub i verden. Delta har også stor indrigstrafik i mange andre amerikanske byer, blandt andre Boston, Columbus, Fort Lauderdale, Hartford, Las Vegas, Los Angeles, New York-LaGuardia, Orlando, Raleigh, Tampa og Washington-Reagan. Delta er det førende flyselskab i Florida, og transporterer flere passagerer over Atlanterhavet end noget andet flyselskab i verden. Deltas største transatlantiske forbindelsesled er Atlanta, Cincinnati og New York-JFK og største forbindelsesled til Latinamerika er Los Angeles International Airport.

Målt på antallet af transporterede passagerer er Delta verdens næststørste flyselskab (efter American Airlines). Delta er stiftende medlem af flyalliancen SkyTeam. og gennem sit medlemskab af Skyteam alliancen kan Delta tilbyde sine passagerer flyvninger til 481 destinationer i 105 lande.

Delta har en direkte rute mellem København og Atlanta.

Header
Subject
Body
Footer