Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Delta Air Lines


Delta Air Lines

Delta Air Lines, Inc. er et amerikansk flyselskab med hovedkvarter i Atlanta, Georgia. Selskabet har flere end 320 destinationer rundt om i verden, fordelt på fem kontinenter, dækkende områderne Nordamerika, Sydamerika, Europa, Asien, Afrika, Mellemøsten og Caribien. Delta har et større rutenetværk end noget andet flyselskab i verden, og er det eneste større flyselskab i USA, der flyver til Afrika.

Delta har hub'er i Atlanta, Cincinnati, New York-JFK og Salt Lake City; Deltas hub i Atlanta hub er den største/travleste flyselskabshub i verden. Delta har også stor indrigstrafik i mange andre amerikanske byer, blandt andre Boston, Columbus, Fort Lauderdale, Hartford, Las Vegas, Los Angeles, New York-LaGuardia, Orlando, Raleigh, Tampa og Washington-Reagan. Delta er det førende flyselskab i Florida, og transporterer flere passagerer over Atlanterhavet end noget andet flyselskab i verden. Deltas største transatlantiske forbindelsesled er Atlanta, Cincinnati og New York-JFK og største forbindelsesled til Latinamerika er Los Angeles International Airport.

Målt på antallet af transporterede passagerer er Delta verdens næststørste flyselskab (efter American Airlines). Delta er stiftende medlem af flyalliancen SkyTeam. og gennem sit medlemskab af Skyteam alliancen kan Delta tilbyde sine passagerer flyvninger til 481 destinationer i 105 lande.

Delta har en direkte rute mellem København og Atlanta.

Bagageinformation

Reglerne for, hvor meget din bagage må veje, varierer afhængigt af, hvor du skal hen, og hvilken slags billet du har.

Hvor meget bagage må jeg medbringe?

Indchecket bagage må veje op til 23 kg på Economy. Fra og til Europa må du kun medbringe en taske, men ellers er det to. Hvis du rejser på Business, må du medbringe to gange 32 kg. Gebyrer for de første og følgende indcheckede tasker varierer afhængigt af destination og flybillet. Taskerne må være i alt 157 cm (længde, bredde og højde).

 

Håndbagage

Uden ekstra omkostninger må du medbringe et stk. håndbagage og en personlig genstand. Husk, at håndbagagen skal kunne være i bagagehylden eller under sædet. For at undgå et ekstra gebyr, er det godt at rådføre sig med personalet om målene. Regler for håndbagage kan også variere ved internationale flyvninger.

Header
Subject
Body
Footer