Austrian Airlines

Østrig

Austrian Airlines

Om Austrian Airlines

Austrian Airlines flyver til 130 destinationer i 66 lande via Wien og fokuserer overvejende sin trafik på Østeuropa og Mellemøsten. Der flyves dog også til fem destinationer i Fjernøsten samt tre i Nordamerika. Austrians flyflåde er meget moderne med en gennemsnitsalder som ligger under det europæiske gennemsnit. Austrian transporterer hvert år mere end 10 millioner passagerer.

Wien Lufthavn
Austrian Airlines bruger Wien som transit lufthavn – Europas hurtigste med en transittid på helt ned til 25 minutter. Wiens lufthavn er moderne og overskuelig og byder på gode restauranter, barer, taxfree-shopping samt behagelige lounges.

Størst til Østeuropa
Austrian flyver till 48 destinationer i Central- og Østeuropa og har hele 517 ugentlige afgange til disse regioner fra Skandinavien. Austrian flyver bl.a. til Sofia, Bukarest, Pristina, Sarajevo, Skopje og Split. Austrian er desuden meget stærke på Mellemøsten hvor man bl.a. flyver til: Cairo, Dubai, Tel Aviv og Teheran.

Austrian har desuden afgange til mange af Europas mest populære storbyer. Især er der gode forbindelser til Italien, Barcelona, Athen, Istanbul, Nice, Budapest og Saloniki. Desuden flyves til fem destinationer i Asien (Delhi, Mumbai, Tokyo, Bangkok og Beijing) samt til tre i Nordamerika (New York, Washington og Toronto).

God service ombord
Austrian er kendt for sin fokus på service og kvalitet, og det betyder bl.a. at der altid er varm mad ombord og gratis drikkevarer når man flyver med Austrian. Selskabets kabinepersonale er i august 2008 blevet kåret som Europas bedste af Skytrax Research. Maden på oversøisk økonomiklasse er desuden blevet kåret som verdens 3. bedste, ligeledes af Skytrax.

Maden på oversøisk business class er flere gange blevet kåret til verdens bedste, der er en kok med ombord til at anrette maden. Der er komfortable sovesæder, moderne underholdningssytem og meget mere.

Austrian passer på miljøet
Austrian minimerer udslip af Co2 via tekniske løsninger og optimering af de eksisterende flyruter. Desuden moderniseres flåden løbende, således at ældre flymodeller med et højt forbrug af brændstof udskiftes til fordel for nye og mere miljøvenlige fly.

Header
Subject
Body
Footer