Austrian service ombord


Austrian Airlines

Austrians service ombord                       

 

Austrian har flere gange modtaget priser og udmærkelser for service og madserveringen ombord, senest i august 2008, hvor det britiske analyseinstitut Skytrax kårede Austrians kabinepersonale til Europas bedste, madserveringen på oversøisk økonomiklasse til verdens 3. bedste og maden på oversøisk Business Class til verdens bedste. Firmaet som leverer maden ombord på Austrian hedder DO & CO og er også én af Wiens bedste restauranter samt leverandør til Americas Cup.

 

Økonomiklasse

I økonomiklasse serverer vi altid gratis snacks og drikke (fra Skandinavien til Wien), på flyvninger over 80 minutter serveres en bakke med mad, hvad og hvor meget afhænger af flyvetiden. På de længere ruter viser vi spillefilm og på ruten fra København-Wien viser vi de populære ”Skjult kamera”-videoer.

 

Business Class

På Austrians Business Class serveres en lækker menu med forret, hovedret og dessert. Det hele ledsages naturligtvis af kølige drikkevarer og kaffe/the og sædet ved siden af holdes naturligvis frit for øget komfort.

 

På vores oversøiske Business Class har vi en 6-retters gourmetmenu som serveres af en ombordværende kok. Der er en sommelier ombord som rådgiver om passende vine og naturligvis de moderne lie-flat sleeper sæder (med indbygget massagefunktion) som sikrer den rejsende en behagelig nattesøvn.  Et bredt udbud af film, musik, spil og underholdning tilbydes desuden på den personlige tv-skærm og den rejsende har desuden mulighed for at forfriske sig med Austrians ”SkySpa”-kit som indeholder læbepomade, en massagebold og cremer til hænder og ansigt.

 

At rejse med børn

På Business Class indenfor Europa og alle oversøiske flyvninger vil børn få en menu specielfremstillet til deres smag og ernæringsbehov. (Bestil venligst denne menu når du foretager din booking). Alle Austrians måltider er 100% børnevenlige, lette at åbne og bidrager til at såvel børn som voksne får en afslappet flyoplevelse.

For at forældre/ledsagere kan nyde deres måltid i fred og ro, vil børn altid få serveret deres mad før de voksne.

Ombord på Austrians oversøiske flyvninger tilbydes børnefilm, computerspil, musik osv. således at tiden går hurtigere for de mindste gæster. På flyvninger med Boeing 777 og Boeing 767 er der en speciel videokanal med børneunderholdning, mens musikkanalen ”Space Club Radio” tilbyder underholdning for børn.

Jo længere rejsen er, desto mere komfortabelt skal det at være, især for børn. Det er derfor Austrian forsyner hver plads med en pude og et tæppe på langdistance fly.  

 

 

 

Header
Subject
Body
Footer