Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

/files/image/160x730austrianphoto.JPG - 160x730austrianphoto.JPG

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Austrian Wien lufthavn


Austrian Airlines

Austrian Airlines bruger Wien som transit lufthavn – Europas hurtigste med en transittid på helt ned til 25 minutter. Wiens lufthavn er moderne og overskuelig og byder på gode restauranter, barer, taxfree-shopping samt behagelige lounges. Bemærk at disse lounges er forbeholdt passagerer på Business Class, med Guld- eller Senatorkort og rejsende med Diners-kort (Jetlounge)

De fleste fly som ankommer fra lande udenfor Schengen ankommer til Terminal A. Indenfor Schengen normalt til Terminal C. Kommer du fra et Schengen-land og skal videre til et andet Schengen-land så behøver du ikke gå igennem paskontrollen. Rejser du fra et ikke-Schengen land til et andet ikke-Schengen land via Wien skal du blive i transitområdet i Terminal A. Det tager ca. 15 min. at gå mellem de forskellige terminaler plus den tid det tager at komme igennem paskontrollen. Hvis du har booket en rejse som har forbindelse videre fra Wien modtager du normalt boardingkort til hele rejsen allerede ved dit første indcheck. I modsat fald bør du efter ankomsten til Wien gå direkte ud til gaten og checke ind der. Austrians personale hjælper dig gerne efter ankomsten.

I perioden hvor Austrians vinterfartplan er gældende kan du få din vinterjakke opbevaret i en gardarobe i Wiens lufthavn hvis du skal på solferie. Få flere informationer og oplyst priser m.v. ved at ringe til telefon: (+43) 1 7007 22207.

 

Header
Subject
Body
Footer