Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Virgin Atlantic


Virgin Atlantic

Virgin Atlantic - fra pladeselskaber til prisbelønnet flyselskab

 

I begyndelsen af 80´erne var Richard Branson's mest berømt for pladeselskabet Virgin Records. En af verdens største pladeselskaber med kunstnere som Rolling Stones og Janet Jackson. Men i 1984, besluttede Branson til også at starte et flyselskab under samme mærke. Virgin Atlantic var en kendsgerning 3 måneder senere. Ti år senere har mere end 1 million mennesker fløjet med Virgin Atlantic.

 

I dag er Virgin Atlantic Storbritanniens næststørste luftfartsselskab hvad angår lange flyvninger. De flyver til 30 destinationer i hele verden, bl.a. USA, Caribien, Afrika, Asien og Australien. Flyselskabet har baser i London Heathrow, Gatwick og Manchester. En del af selskabet ejes af Singapore Airlines. Virgin Atlantic er kendt for sin fokus på kvalitet, innovation og stil, men frem for alt er de kendt for at give deres passagerer den bedst mulige service.

Prisbelønnet flyselskab

Virgin Atlantic er et prisbelønnet flyselskab, som gennem årene har vundet adskillige priser. I 2007 vandt selskabet hele 6 priser på The British Travel Awards, og bekræftede sin status som en af verdens bedste flyselskaber. Virgin Atlantic vandt blandt andet prisen for den bedste service om bord, passagerernes pris for foretrukne selskaber, og den fornemme pris som årets flyselskab.

Virgin Atlantic frequent flyer bonus program hedder ”Flying Club” og tilbyder sine medlemmer meget attraktivt belønninger i form af flyvninger, opgraderinger og meget mere. Flying Club medlemmer optjener bonuspoint hver gang, de flyver med Virgin Atlantic eller nogen af deres partnere som eksempelvis BMI. Du kan også optjene point via en af Virgin Atlantic andre globale partnere, eksempelvis ved at bo på hoteller som er med i  hotelkæden Marriott International.

Du begynder at optjene bonuspoint, så snart du blive medlem af Flying Club, og du behøver ikke, som i de fleste andre bonus/loyalitetsprogrammer, starte med at flyve for at optjene point. Du kan hurtigt nå frem til sølv og guld niveau og derved få endnu bedre muligheder for at bruge dine optjente point. Dine bonuspoint kan du bl.a. bruge på en ny flyvning med Virgin Atlantic eller nogen af deres partnere, du kan få opgradering til en mere komfortabel sæde eller til en overnatning på et hotel.

Booking klasser

Når du rejser med Virgin Atlantic, kan du gøre det på en af følgende booking klasser.

Økonomi

Virgin Atlantic Economy er den billigste booking klasse / billettype. Når du flyver Economy, får du god valuta for pengene og er sikret en behagelig flyvning fra start til landing. Alle  pladser har en indbygget tv-skærm så du kan nyde de nyeste film, underholdning, sport og børn underholdning. Du kan også nyde god mad og drikke i løbet af rejsen og du vælge mellem tre forskellige måltider. Derudover får du et lille kit med alle leverancer, du har brug om bord for at gøre turen lidt mere behageligt.

Premium Economy

Når du flyver Premium Economy med Virgin Atlantic har du masser af plads. Premium Economy er perfekt til dem, der ønsker lidt ekstra plads på flyvningen. Her har du plads til både afslapning, strækker dig ordentligt og slappe af under turen. De nye pladser i Premium Economy er nogle af de største i sin klasse og er næsten lige så stor bredde som de flysæder der er i Business Class. Har du behov for at arbejde på farten eller blot ønsker at bruge din computer er du i stand til at få forbindelse ombord. I Premium Economy serveres maden på rigtig porcelæn og  avec er altid inkluderet. Når du lander er du udhvilet og klar til nye udfordringer.

Upper Class

Virgin Atlantic´s Upper Class er den ultimative rejseoplevelse. Du kan slappe af i en af de mest komfortable stole der findes,  Upper Class Suite, som kan foldes ud til en længde som en normal seng. Nyd et meget stort og bredt udvalg af film og TV programmer på din personlige 10,4-tommers TV skærm. Arbejde, sove eller bare slappe af med stor komfort. Spis hvad du vil, når du vil, og du kan vælge forskellige retter fra den store menu. Du har også mulighed for at nyde en drink i baren om bord.

Destinationer

Virgin Atlantic flyver til næsten 30 destinationer i hele verden, herunder USA, Caribien, Afrika, Asien og Australien. Fra London Heathrow kan du flyve med Virgin Atlantic til New York (Newark og JFK), Los Angeles, Chicago, San Francisco, Washington DC, Boston, Miami, Tokyo, Hong Kong, Johannesburg, Cape Town, Shanghai, Mauritius, Delhi, Lagos , Nairobi, Sydney og Dubai.

 

Virgin Atlantic flyver også fra London Gatwick lufthavnen til:  Orlando, St. Lucia, Antigua, Las Vegas, Grenada, Tobago, Cuba, Barbados, Jamaica (Montego Bay) og Jamaica (Kingston). Fra Manchester, kan du flyve til Orlando. De 4 nye spændende destinationer hos Virgin Atlantic er: Chicago, Nairobi, Mauritius og Kingston.

Header
Subject
Body
Footer