Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Bedste flybilletpriser med Turkish Airlines

Turkish Airlines


Turkish Airlines

Turkish Airlines er Europas eneste firestjernede flyselskab ifølge Skytrax. De er kendt for deres meget høje serviceniveau samt den gode omkostningsfri mad og drikke man får om bord på deres fly. Servicekonceptet gælder både på korte og lange flyvninger.

Turkish Airlines er Tyrkiets nationale flyselskab og blev grundlagt i 1933. Selskabet har sin hovedbase i Istanbul i Atatürk internationale lufthavn, men har også knudepunkter i Esenboğa internationale lufthavn (Ankara) og Sabiha Gökçen internationale lufthavn i Istanbul.

Turkish Airlines flyver til 103 internationale destinationer og 28 nationale. I alt beflyves 134 lufthavne i Europa, Asien, Afrika, Mellemøsten samt Nord- og Sydamerika. I 2008 blev selskabet medlem af den globale flyselskabsalliance Star Alliance og havde 22 millioner passagerer.

Turkish Airlines anses for at være Europas hurtigst voksende flyselskab, både når det gælder trafik og kapacitet. Selskabet er også det flyselskab, som har færrest fejl med forsvundet bagage blandt alle flyselskaber i verden, hvilket de er meget stolte over.

Selskabets mål og visioner er at blive Europas førende flyselskab med global dækning og være de rejsendes førstevalg af flyselskaber. Fokus skal ligge på flysikkerhed, troværdighed, produktlinjer og høj servicekvalitet. Samtidigt skal selskabet beholde sin identitet som Tyrkiets nationale flyselskab.

 

Header
Subject
Body
Footer