Konkurrencen er slut! Tillykke med gevinsten til Julia Almén!

Supersavers jury har valgt Julia som vinder på baggrund af den fantastiske kreativitet, humor og billedsproget i hendes motivering for, hvorfor netop hun skulle til sin yndlingsmodeby Milano!

Læs hendes blogindlæg her >>  

Hej Blogger!

Nu har du chansen for at vinde en flyrejse for 2 personer til fantastiske Rom, Paris eller Milano (værdi max ialt 5000,- kr).

Du kan blive den lykkelige vinder, som rejser væk fra regn og blæst og istedet tager på shopping i en af Europas mode hotspots.

Sådan deltager du i vores blogkonkurrence:

1. Skriv et blogindlæg om mode, og fortæl hvorfor du vil vinde en rejse til Rom, Paris eller Milano. Indlæg med sjove motiveringer og kreativitet er velkomne!

2. Indsæt widget'en: Kopier konkurrencekoden nedenunder, og indsæt den et eller andet sted i dit blogindlæg. *

3. Udfyld dine kontaktinformationer:

4. Tryk på Send!

Konkurrenceperioden er fra 5. November 2012 til og med søndag den 2. december 2012. En jury fra Supersaver vil udvælge en vinder blandt alle de blogindlæg, der er publiceret i konkurrenceperioden. Vinderen modtager besked via mail og offentligøres med navn på Supersaver.dk samt på Supersaver.Danmark´s facebook side.

Held og lykke!


* Hvis du ønsker hjælp og information om, hvordan man indsætter konkurrencekoden / widgeten på dit blogindlæg så klik her >>Vilkår og betingelser

Header
Subject
Body
Footer