Barcelona

Barcelona

Barcelona – forlystelser, arkitektur og passion

 

Barcelona er en af Europas hotteste byer, hvad angår kultur og forlystelser, og desuden en absolut favoritdestination. Her blandes Gaudis banebrydende arkitektur med catalanske traditioner og et ungt pulserende forlystelsesliv. Barcelona er modsætningernes by. Europæisk topfodbold og drønende techno fra natklubberne veksler med finkultur og kunstmuseer. Barcelona er alle sansers by.

 

I dag er Barcelona en fordomsfri og fremsynet by med guldrand og en stærk økonomi. Strandens og havets nærhed gør Barcelona til en meget speciel storby. Her kan du gå på indkøb og besøge museer om dagen, og når byen holder siesta om eftermiddagen, gør du som mange andre og tager til stranden, som ligger midt i byen. Her kan du bade og slappe af inden aften, hvor du kan gå på opdagelse i byens restauranter, barer og natklubber. Vil du lidt væk fra storbyen, er der Costa Dorada med kilometerlange sandstrande lidt syd for Barcelona

 

Byens mest kendte gade er La Rambla, et hektisk turiststrøg, der er fyldt med skæg og ballade og underholdning. Også paradegaden Passeig de Gracia er værd at tage med. Her finder man nogle af modernismens mest roste bygninger, bl.a. signeret af den verdensberømte arkitekt Antoni Gaudí. Gaudi er ellers mest kendt for den ufuldstændige, men helt fantastiske katedral La Sagrada Familia, som man skal unde sig selv at se ved et besøg i byen. Der forekommer en del tyverier og lommetyverier i Barcelona. La Rambla og turistkvarterene er særligt udsatte områder, så pas altid på med kamera, tegnebog, pung og værdifulde ting.

 

Barcelona er rødvin og tapas, festivaler og inspirerende kunst. Byen er farvestrålende, pulserende og lidenskabelig. Velkommen til Barcelona.

 


Kort over Barcelona

Header
Subject
Body
Footer