Det thailandske køkken er fyldt med smag. Salt, sødt, varmt og køligt blandes sammen, og resultatet er en smagseksplosion.
Klassiske rette, du bør prøve, når du er i Phuket:
Pu phat pong kari,
- friturestegt krabbe med karry, soja, chili og hvidløg.
Massaman nua
-oksekød, som er kogt i kokosmælk.
Panaeng curry
-udskåret oksebøf med karry, chili og diverse grøntsager.
Kaeng chut
-mild suppe af kød og grøntsager.
Moo phad khing
-svinekød med ingefær og svampe.
Tom yam kung
-udsøgt rejesuppe med citronmelisse, chili og koriander.
Kaeng phet
-kylling med kokosmælk.
Yum plaa duk
-krydret fiskesalat med friturestegt fisk, chili, lime og løg.
Satay
-grillet kød i jordnøddesauce. Helst kylling.
Khao phat
-stegte ris, kød og grøntsager.
Afrejse fra | Til | Pris | Afrejse | Hjemrejse |
---|---|---|---|---|
København | Phuket | 3.801 DKK | 22 jun. | 6 jul. |