Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Weekendrejser til de dejligste steder i Europa

Weekend i englans vackra landskap

Tag en pause fra hverdagen med en weekendrejse, og opdag nogle af de dejligste steder i Europa. Europa byder på et utal af spændende og vidunderlige oplevelser, fra Middelhavet i syd, hvor bølgerne skyller ind på solvarme kyster, til Ishavet i nord med sin fascinerende natur. Slæng dig på stranden langs Spaniens smukke solkyst, tag et spring tilbage i historien med et besøg i Rom, eller fang midnatssolen i Nordnorge.

Det bedste er, at det alt sammen er tæt på i Europa. På bare et par timer har du taget flyet fra de nordiske skove til svajende palmer og alt derimellem. En weekend er det perfekte valg, når rejselysten bliver for stor, og derudover kræver en weekendtur ikke en masse dyre feriedage.

Nyd god mad med venner i Europas byer

Europa har nogle af de hotteste og mest trendy storbyer i verden. Her finder du gastronomiske stjernekøkkener, tjekkede clubs og det sidste nye inden for mode. Du kan glæde dig til mad, drikke og fest! Vælg blandt lokale specialiteter på en enkel taverne, eller besøg de nyeste og hotteste spisesteder. Mange af de største kunstnere kommer fra Europa – se malerier af Picasso og Dalí i populære Barcelona eller Rembrandt i skønne Amsterdam. Europas enestående natur er man nødt til at opleve, fra høje bjerge til dybe dale, som kan gøre enhver fuldkommen naturglad. Alperne er en drøm for enhver skientusiast med fantastiske bakker og heftig afterski. Alle sol- og badeglade kan nemt låne lidt stjerneglans fra den franske Riviera, nyde et bad i de varme kilder på Island eller finde små pittoreske strandperler i det græske ørige.

Header
Subject
Body
Footer