Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Tænk på dette, når du køber en pakkerejse


Ifølge pakkerejseloven skal vi holde EU-/EØS-borgere opdateret om, hvilke visumkrav der gælder for hver destination. Du kan finde flere oplysninger om de gældende krav for danske borgere på det dansk udenrigsministeriums informationssider. Borgere i andre lande rådes til at kontakte nærmeste ambassade eller konsulat. Hvis du foretager en booking på en andens vegne, skal du informere dit rejseselskab om ovenstående krav.

Du bør kontrollere, om du er nødt til at forny dit pas eller ansøge om visum.

For information om visum og de krav, der gælder på forskellige rejsemål, henvises danske statsborgere til det danske udenrigsministeriums informationssider på http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/. Udenrigsministeriet har også en app med rejseinformation, som du kan finde på samme side.

For at vide, hvor lang tid det tager at få et visum, skal du kontakte ambassaden for det land, du rejser til, i det land, du er statsborger i. Husk at være ude i god tid, da det kan tage lang tid, afhængigt af dit rejsemål. Hvis du er statsborger i et andet land, skal du kontakte nærmeste ambassade eller konsulat.
Vi anbefaler, at du gennemgår din rejseforsikringsdækning. Du kan f.eks. få brug for en forsikring, der dækker mistet eller beskadiget bagage samt sygehusudgifter og eventuel hjemrejse, hvis du bliver ramt af sygdom eller ulykke. Hvis du har en indboforsikring, har du normalt en rejseforsikring i forsikringen. Find ud af hvad og hvilke forsikringer der gælder ved at kontrollere din forsikringspolice eller tale med dit forsikringsselskab.

For rejser til Rusland, Hviderusland og Cuba kræves der en erklæring om gyldig rejseforsikring. Kontakt dit forsikringsselskab for at få flere oplysninger.
Hvis du har et handicap, er det vigtigt at finde ud af, hvad der er gældende, før du rejser. Kontakt dit hotel for at få oplysninger om tilgængelighed på hotellet og på din destination.

Husk også at medbringe et europæisk sygesikringskort. Det kan du bestille hos sygeforsikringen, og det giver dig ret til syge- og tandpleje inden for EU, EØS og Schweiz. Kortet er gratis.

Husk at gennemgå dine vaccinationer, hvis du skal rejse uden for Europa. Det er vigtigt, fordi mange lande har krav om, at du skal være vaccineret mod almindeligt forekommende sygdomme for at få lov til at rejse ind.

Oplysninger om sundhedsbestemmelser og de krav, der gælder for forskellige rejsemål, kan du finde her: https://www.ssi.dk/Vaccination/Rejsevaccinationer.aspx

Hvis Den Danske Rejsegruppe går konkurs eller bliver insolvent, refunderes betalingerne. Hvis Den Danske Rejsegruppen går konkurs eller bliver insolvent efter pakkerejsens begyndelse, og hvis pakkerejsen omfatter befordring, er de rejsendes hjemtransport sikret. Den Danske Rejsegruppe har oprettet beskyttelse mod konkurs eller insolvens hos Nordic Guarantee Försäkringsaktiebolag, Kista Science Tower, 164 51 Kista, Sverige, +46 8-34 06 60, info@nordg.se. Rejsende kan henvende sig til denne enhed eller i givet fald denne kompetente myndighed (Rejsegarantifonden, Røjelskær 11, 3. sal, 2840 Holte. Tlf: 45 87 83 33, info@rejsegarantifonden.dk), hvis de nægtes ydelser som følge af Den Danske Rejsegruppe’s konkurs eller insolvens.

Direktiv (EU) 2015/2302 som gennemført i national ret: www.retsinformation.dk.

Header
Subject
Body
Footer