London

London

London – for dig, der vil opleve verden


London er byen, der har alt. Skandinaverne elsker at rejse til London og føler sig altid hjemme. Besøgende hertil kommer ofte igen og igen, og for den, der gerne hele tiden vil opdage noget nyt og samtidigt skaffe sig gode stamsteder, er London både et velegnet og nærliggende rejsemål.


London er virkelig en storby, så det er bedst at udforske den etapevis. Som førstegangsbesøgende i byen bør du afsætte tid til at besøge den berømte indkøbsgade Oxford Street, trendsættende Soho med alle barerne, klubberne og restauranterne samt de klassiske seværdigheder som Houses of Parliament, Tower og Buckingham Palace. Markederne i Camden og på Portobello Road er også et besøg værd såvel som museerne Tate Modern og British Museum.


London er en skøn blanding af fortid og optimistisk fremtid. Her finder man den gamle charme og traditionerne, men også blæret glamour. Skyskraberne skyder op som svampe i Londons midtby, men taxierne ser stadig ud, som om de kommer kørende lige ud af en svunden tid.


I London er der 250 museer, 5325 pubber og barer, 344 markeder og knap 12.000 restauranter og caféer. Og så er der overalt tågen langs med Themsen, fish & chips, røde dobbeltdækkerbusser, Soho og Bond Street. London sover aldrig. Klubmusik spilles hele natten lang, fodbold i weekenden, og pulsen er fantastisk.Kort over London

Header
Subject
Body
Footer