Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Shopping i London

London

På indkøb i London

Mange kommer til London for at købe in, men det er ikke billigt at handle her. Pundet er i dag noget svagere, end det var for nogle år siden, men byen er generelt meget dyr. Derimod har den alt, hvad hjertet kan begære, og det til hver en tid. Butikkerne i centrum har ofte åbent en aften hver uge.

Sloane Street og Old & New Bond Street. Hvis du er på jagt efter mode? Så er Sloane Street og Old & New Bond Street stedet du skal lede.

Covent Garden og Knightsbridge er de rette steder til den, der er interesseret i designermode.

Neal Street i Covent Garden er mere kendt som sko-gaden. Er sko din passion, skal du tage hertil.

Oxford Street er Londons mest berømte indkøbsgade med varehuse og kendte butikker.

Varehuse:
Londons varehuse satser på høj kvalitet. Her er luksusforretninger med eksklusive varer og overdådighed.

Harrods Prestigefyldt og velkendt. De har alt. Omsætter for over 15 millioner kroner om dagen. www.harrods.com. Tunnelbane Knightsbridge. Åbent mandag-lørdag kl.10.00-20.00, søndag kl. 11.30-18.00.

Selfridges er en labyrint af mærkevarer til alle aldersgrupper, lige fra børn til teenagere og voksne. Dyrt og eksklusivt. 400 Oxford Street www.selfridges.com. Tunnelbane Bond Street eller Marble Arch.

Zavvi, 14-16 Oxford Street, tunnelbane Tottenham Court Road, www.zavvi.co.uk. Flere Zavvi-butikker (førhen Virgin Megastore) findes i London, men det her er den første og største. Her er massevis af musik, men også et stort udbud af videoer, bøger og computerspil. Flere etager med god plads til at bevæge sig på gør det til en fornøjelse at handle her.

Foyles, 113-119 Charing Cross Road, tunnelbane Tottenham Court Road. Hos Foyles kan bogormen vandre omkring i timevis og rode på boghylderne. Det her er boghandlernes boghandel med et udbud, der er lige talstærkt som det er velassorteret. Stort med flere etager og lokaler.

Hackett, 137-138 Sloane Street, tunnelbane Sloane Square www.hackett.com. En kæde med flere butikker. Et godt eksempel på klassisk britisk mode til mænd: Diskret, stiligt og beregnet til gentlemen. Har tøjet til brylluppet, forretningsrejsen og polomatchen.

Top Shop/Top Man, Oxford Street 214 og 400 (hos Selfridges). Briternes svar på H&M: Godt tøj, ganske rimelige priser.

Zara, Regent Street 118. Udbuddet hos spanske Zara er lidt mere spændende og lidt bedre kvalitet end hos Top Shop.

Mango, Neal Street 8-12. Den spanske tøjgigant Zaras lillesøster.

Primark, Oxford Street 499-517, www.primark.co.uk. Her er der meget billigt. Kom gerne tidligt, inden alt tøjet ligger hulter til bulter, og køerne ved prøvekabinerne er blevet lange. Der kan findes virkelig fund, men kvaliteten kan være ret lav – ligesom prisen.

Markeder:
Portobello Road Et af verdens mest berømte markeder med tøj, grøntsager, kunst og antikviteter. En spændende marked, men her er også mange lommetyve, så hold godt fast i tegnebogen. www.portobelloroad.co.uk. Antikvitetsmarked lørdag kl. 04.00–16.00.

Petticoat Lane Billigt tøj fra hele verden. Middlesex og Wentworth Streets. Tunnelbane Liverpool Street, Aldgate og Aldgate East. Åbent mandag-fredag kl.10.00-14.30, søndag kl. 9.00-14.00.

Camden Market er Londons største marked. 35-årig institution med farvestrålende kitsch og mode til de fleste subkulturer. Camden High Street og Chalk Farm Road. Tunnelbane Camden Town eller Chalk Farm. Åbner alle dage omkring kl. 09.30-18.00. Flest stande er åbne i weekenden.


Kort over London

Billige fly til London

Header
Subject
Body
Footer