Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Los Angeles

Los Angeles

Los Angeles – drømmernes by

 

Megabyen Los Angeles kan sammenfattes med tre ord – film, sol og sundhed. Her mødes alverdens filminteresserede med den samme drøm om en dag at blive en verdensberømt skuespiller eller producent. Byen sættes ofte i forbindelse med glitter og glamour, og her kan ens største drømme blive til virkelighed. Solen skinner hele året rundt, og det er aldrig køligere end en dansk junidag, hvilket betyder, at alle er solbrændte. Det virker som om sundhedsbølgen er kommet for at blive. Overalt langs den kilometerlange kyststrimmel ses joggere, cyklister, inline-skatere, folk der spadserer. Når solen står op, mødes surferne på stranden for at fange de bedste bølger, inden de skal videre på arbejde.  

 

Los Angeles er mere en region end en by. Der findes nemlig hele 80 mindre byer her. Hollywood er en af dem, Santa Monica en anden, South Central en tredje. Afstandene er store, og det er næsten umuligt at udforske Los Angeles uden en bil.

 

Selv om mange forbinder byen med netop film og glamour, er Los Angeles også en by med racemodsætninger, bandevold og store miljøproblemer.

 


Kort over Los Angeles

Billige fly til Los Angeles

Header
Subject
Body
Footer