Bedste fly priser

Seværdigheder i Los Angeles

Los Angeles

Beverly Hills. Los Angeles’ givetvis mest kendte område, som du simpelthen må besøge. Lej en bil og kør op til Beverly Hills, når du først er her, kan du i ro og mag spadsere omkring. Husene i dette område er nok værd at se på. Arkitekturen er i nogle tilfælde i mesterklassen, og det er her, alle de berømte bor. Har du lyst til at få et glimt af de berømte, er der langs med Sunset Boulevard opsat kort, der viser hvem, der bor hvor.

Rodeo Drive, Beverly Hills. Det er én af verdens mest berømte forretningsgader. Her handler dem, der har rigtig mange penge. Butikker med navne som Gucci, Prada og Christian Dior ligger side om side, og limousinerne er parkeret på rad og række langs hele gaden. Det var her Julia Roberts gik på indkøb i Pretty Woman. Selv om du ikke har råd til at købe noget her, er det i høj grad værd at promenere hen ad gaden bare for at se på folk.

Manns Chinese Theatre og Walk of Fame. Nedfældet i fortovet på dele af Hollywood Boulevard ligger der over 2000 marmorstjerner. Stjernerne er med navne på berømtheder inden for forlystelsesbranchen. Lige op til Walk of Fame ligger Manns Chinese Theatre, hvor de superberømte også har lavet hånd- og fodaftryk og skrevet deres autografer i cementen foran biografens indgang.

Venice og Santa Monica. Når du er i Los Angeles, må du endelig besøge stranden og havet. Du kan slentre hen ad den meget rene og velplejede strand og se solnedgangen. Der er romantisk, køligt og en skøn stemning. Efter solnedgangen er det på tide at spise middag på en af Santa Monicas rigtig gode restauranter.

EL Pueblo. Los Angeles’ ældste bydel, som blev grundlagt i 1781. En lille by midt i storbyen og et byhistorisk monument. Gå ad Olvera Street, spis churros, en spansk-mexicansk variant af en donut, og du får en smagsprøve på det flerkulturelle Los Angeles.

Turistinformation, Janes House Square, 6541 Hollywood Blvd, Hollywood, tlf. 213-689 88 22, eller 239 S Beverly Dr, Beverly Hills.

Kort over Los Angeles

Header
Subject
Body
Footer