Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Restauranter i Madrid

Madrid

Det spanske køkken byder på mange stærke smagsoplevelse og spændende råvarer. Der er et stort udbud i Madrid – af spanske såvel som andre retter, der er præget af alverdens kogekunst.

Botín, Calle de Cucherillos 17, www.casabotin.com. Det er én af Europas ældste restauranter. Botin slog dørene op i 1725 og serverer stadig traditionel spansk husmandskost. Det er noget, de besøgende sætter pris på. Ud af brændeovnen kommer der bl.a. pattegris og castiliansk lammesteg.
Prisniveau: Mellem.

Casa Labra, Calle de Tetuán 12. En gammel tapasbar, der er populær blandt Madrids egne indbyggere. Her vender man gerne tilbage op til flere gange.
Prisniveau: Billigt.

La Panza es Primero, Calle Libertad 33, www.lapanzaesprimero.com. En ofte velbesøgt mexicansk restaurant med et rigtig godt ry. Ud over mexicansk mad, er der naturligvis også mexicansk øl og tequila, der kan nydes, mens man venter ved bordet.
Prisniveau: Billigt.

Casa Alberto, Calle Huertas 18, www.casaalberto.es. Herlig tapasbar med en skøn atmosfære. Interiøret er fyldt med vinflasker og lufttørret skinke. Stengulv, bænke og gamle træborde.
Prisniveau: Billigt-mellem.

Lhardy, Carrera de San Jerónimo 8, www.lhardy.com. Restaurant fra 1800-tallet med krystallysekroner og mørke træpaneler. Franskinspireret køkken, men også en udmærket restaurant til at prøve gryderetten cosido madrileño.
Prisniveau: Dyrt.

Champagnería Gala, Calle Moratin 22. Catalanske specialiteter i en grøn patio, med planter og glastag. Prismæssigt overkommelig restaurant, hvor paella serveres i 20 forskellige varianter.
Prisniveau: Mellem.

Kort over Madrid

Billige fly til Madrid

Header
Subject
Body
Footer