Jet Airways - First class


Jet Airways

Jet Airways – rejs First class

Prøv at forstille dig at du sover i en helt fladt seng i dit eget private soveværelse, 30.000 fod over jorden. Luk de dobbelte skydedøre til for at oprette dine egne private suite, nyd privatlivets fred og få mere personlig plads end man kan forestille sig. Det er ikke en drøm, det er vores luksuriøse nye First Class hos Jet Airways.

Med kun 8 pladser i kabinen og en plads størrelse på 90 inches rejser du med størst mulige komfort. Når det er tid til at slappe af, slip på dit Bose støj annullering af hovedtelefoner, og nyd den seneste in-flight underholdning på din 23-tommer fladskærms-TV. Du kan vælge mellem over 75 film, forskellige Business-programmer og en række korte programmer. Vi har også 9 audio kanaler, så du kan lytte til musik efter eget valg. Selvfølgelig er alle on-demand, så du kontrollere, hvad du ser, og når du ser det.

Hvis du ønsker at arbejde fra dit private soveværelse, stiller vi netstik og adaptere til din rådighed.

Din personlige velværds Kit med Bvlgari EDT Hvid te Spray, kam, en Gilette skraber og barberskum, strømper, mundskyl, tandbørste og fugtighedscreme au de blanc organ lotion. Andre artikler, som vi stiller til rådighed for din komfort er læbe balms, facial sprays, sovekabine dragter, øje masker og hjemmesko. Der er en privat garderobe, også. For yderligere at styrke atmosfæren ombord, har vi indført en trinvis humør-belysning system i hele flyet.

Ved spisetid skal du vælge fra en menu som er specielt skabt til at passe til enhver gane. Tilpas din fem-retters måltid, og vælg hvad du vil og hvornår du vil fra vores bredt udvalg af verdensklasse køkken. Du kan vælge mellem to af verdens fineste champagne, eller du kan nye en god vin fra vores omfattende udvalg af fine prisbelønnede vine til dit måltid.

Bemærk: Ovenstående first class service og funktioner er kun tilgængelige på udvalgte Jet Airways fly og ruter.

Header
Subject
Body
Footer