Jet Airways - Premier class


Jet Airways

Oo Jet Airways Premier class

Vil du arbejde mens du flyver eller blot strække ud og slappe af? Vores nydesignede Première class, få en revolutionerende ligge-flad seng, der omgiver dig med en mur af privatlivets fred og personlige rum. Hvad mere er, vores nye "herringbone 'konfiguration giver let gang adgang for alle passagerer.

Med kun 30 pladser i kabinen, alle pladser er sideskib pladser, der er designet til at give dig størst mulig komfort. På et sæde hældning på 49 inches, kan du slappe af i luksus og bundfælde sig i vores luksus Première.

Hvis du foretrækker at holde trit med dit arbejde, vi har en bærbar computer netstik og adaptere, så du kan pakke dit arbejde i løbet af ingen tid!  Foretrækker at give arbejdet en hviletid for en forandring? Behandle dig selv til velfortjent fritid og nyd blandt 80 film, forskellige TV nyhedsprogrammer og korte programmer på din enorme 15.4-tommers fladskærms-TV.

Om bord, får du et ”velvære kit” som indeholder Bvlgari Green Tea linje Köln, strømper, en skraber og barberskum, mundskyl, tandbørste og Bvlgari organ lotion. Forkæle dig selv ombord på vores fly. Nyd vores nye menu ombord sammen med et glas Dom Perignon champagne. Hvis du føler dig småsulten, hjælper vi dig med en snack fra vores bar. Det er alt sammen en del af tjenesten.

Bemærk: Ovenstående Premier klasse med tilhørende service og tjenester er kun tilgængelige på udvalgte Jet Airways fly og ruter. 

Header
Subject
Body
Footer