Bedste fly priser

Seværdigheder i Bruxelles

Bruxelles

Seværdigheder og aktiviteter i Bruxelles

Grand Place er hjertet i Bruxelles. Et imponerende torv med landets fineste hus, Hôtel de Ville, som er i gotisk stil. På Grand Place er der et mylder af mennesker, og der er mange populære udendørs caféer og små hyggelige kælderrestauranter.

Musée Bruxellois de la Gueuze, Rue Gheude 56, www.cantillon.be. Museum, der ligger i det familieejede Cantillon-bryggeri. Her kan du prøvesmage den fine Lambic øl fra Bruxelles.

Musées Royaux des Beaux-Artes, Rue de la Régence 3, www.fine-arts-museum.be. Her findes Belgiens fineste kunstkollektion af surrealistisk kunst og gamle mestre.

Quartier des Institutiones Européennes, tunnelbane Schuman station. Oplev magten og EU på nært hold. Det er EU-magtens hjemsted med mange interessante bygninger, såsom European Parliament, Berlaymont Palace og Résidence Palace.

Centre Belge de la Bande Dessinée, Rue des Sables 20, www.comicscenter.net/en/home. Spændende museum, der kombinerer art nouveau og tegneserier. De belgiske serier er verdensberømte. Der er bl.a. succeserne Tintin, Spirou, Lucky Luke og smølferne. Besøg stedet og vær barn igen.

Turistinformationen ligger i rådhuset, på Grand Palace.

Kort over Bruxelles

Header
Subject
Body
Footer