Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Seværdigheder i Geneve

Geneve

Seværdigheder og aktiviteter i Genève

 

Katedralen St. Pierre ligger i den gamle by og er et spændende bygningsværk. Katedralen blev påbegyndt allerede i 1160, men er i århundredernes løb blevet bygget til og fra, og til sidst blev katedralens arkitektur til en blanding af mange epoker og stilarter. Længst til venstre i katedralen kan man klatre op ad trappen, så man får en fantastisk udsigt over byen. Her inde findes også den stol, der siges at have været Jean Calvins. I nærheden af katedralen er der to rigtig gode museer, som nok er værd at besøge. Collections Baur med østasiatisk kunst og keramik samt det kunsthistoriske museum.

 

Place des Nations. Det store torv, hvor mange internationale organisationer har hovedkontor. De fleste kontorbygninger er som regel lukkede for besøgende, men det europæiske FN hovedkvarter er åbent for offentligheden. Det er himlen for alle, der interesserer sig for politik og statskundskab. Du kan vælge at tage den timelande guidede tur på ethvert af alle de 15 officielle sprog i FN. Place des Nations ligger ca. 1 kilometer nord for banegården.

 

Les Pâquis er en bydel øst for Rue du Mont-Blanc. Det multikulturelle område myldrer med alt fra spanske tapas-restauranter til filippinske caféer. Særdeles livligt område, der dog liver mere rolig jo længere nordpå, du kommer.

 

Fontänen Jet d’Eau. Superspringvandet udspyr 500 liter vand 140 meter lige op i himlen med en fart på 200 kilometer i timen. Jet d’Eau er Genèves i absolut vigtigste symbol, og du kan se det syd for Rhône ved Rive Gauche

 

Togrejse til Lausanne. Livlige, smukke Lausanne ligger kun en togrejse på 35-50 minutter fra Genève. Lausanne siges at være Schweiz’ svar på San Francisco. Her er et righoldigt studenterliv, fordi der er et prestigeuniversitet. Der er også små maleriske kvarterer, smukke promenadestrøg og landets bedste forlystelser uden for Zürich.

 

Grand Théâtre, Place Neuve. Gennembearbejdet program af klassisk musik og opera.

Kort over Geneve

Billige fly til Geneve

Header
Subject
Body
Footer