Seværdigheder på Gran Canaria

Gran Canaria (Las Palmas)

Seværdigheder og aktiviteter på Gran Canaria

 

Maspalomas sandklitter. Gå en tur over de vide, eventyrligt smukke sandklitter, der starter deres bølgende rejse fra stranden og op. Maspalomas sandklitter er et beskyttet naturområde, så vær forsigtig, mens du er der. Husk at fjerne eventuelt affald efter dig.

 

Puerto de Mogán. Livligt lille fiskerleje med lave huse. Dette lille charmerede sted kaldes for Gran Canarias Venedig. Du kan komme hertil med båd fra flere byer langs kysten. Der er også et marked, der er værd at besøge.

 

Cruz de Tejeda. Smuk udsigt fra krydset, hvor du kan se Pozo de las Nieves, øens højeste punkt og den mærkelige Roque Nublo mod syd. Du kan tilmed se sletterne i San Mateo med nordvest og Roque Bentayga mod vest.

 

Kystvejen fra Agaete til Aldea de San Nicolás. Fantastisk kyststrækning. Vejen byder på en fantastisk udsigt over et klippelandskab med stejle skrænter. Lej en bil og kør på opdagelse på vejene.

 

Veguetakvarteret. Lille historisk center i Las Palmas med eksempler på smuk kanarisk arkitektur.

 

Palmitos Park er den dyrepark, der viser rovfugle- og papegøjeshow. Det kan være en sjov udflugt, hvis du har børn med på rejsen. Har de lyst til at bade og more sig, er et godt tips at tage dem med til vandlandet Aqua Sur.

Kort over Gran Canaria (Las Palmas)

Header
Subject
Body
Footer