Kom rundt i og omkring Malaga

Malaga

At komme omkring på Costa del sol

Det er let og bekvemt at komme omkring på Costa del sol. En jernbanelinje forbinder Malaga med alle de andre byer langs Solkysten, og Fuengirola er endestationen. Mellem alle kystbyerne kører der også mange busser.

Udlejningsbil
Det bedste alternativ til at komme til de forskellige kystbyer er dog med en udlejningsbil. Det er som regel ikke særlig vanskeligt at køre bil på Costa del Sol. Trafikken i byerne kan være stressende, og spaniernes vane med at parkere i med tændte advarselslys kræver, at man passer godt på. Vejene er stort set af god kvalitet, og skiltningen på de større veje er forbilledlig. Det står lidt værre til med skiltningen i byerne. Ofte kan man ikke se skiltet, før man er i det kryds, hvor man skulle dreje.

N-340 eller A-7 er navnet på den store vej, der følger kysten og går gennem byerne. Der kommer let trafikpropper, og den har desuden livsfarlige tilkørsler uden accelerationsstrækninger. Skal der køres en længere strækning langs kysten, er det bedre at tage den nye AP-7, en betalingsvej med ordentlige tilkørsler og mere jævn trafik. De største problemer forekommer i øvrigt, når man skal parkere. Der er ret stor fare for at forvilde sig ind i små, ensrettede gader, hvor hver eneste kvadratmeter allerede er optaget. Det nemmeste er at finde frem til et parkeringshus. Eftersom Spanien er medlem i EU, må du også køre bil her med dit danske kørekort. Benzinen koster nogenlunde det samme.

Sørg for at bestille din udlejningsbil hos os på Supersavertravel samtidig med at du bestiller din flybillet.

Kort over Malaga

Header
Subject
Body
Footer