Bedste fly priser

Seværdigheder og aktiviteter på Costa del Sol

Malaga

Ronda er en smuk og historisk by oppe i bjergene. Det er et klassisk udflugtssted, som påstås at være tyrefægtningens hjemby. Rondas tyrefægtningsarena blev indviet allerede i 1785.

Granada, den sidste mauriske by i Spanien med kendte steder som de gamle kvarterer og Alhambra.

Antequera, en forhistorisk by 45 kilometer nord for Malaga, som altid har været et religiøst center med mange klostre og kirker.
Gibraltar. Husk at medbringe passet, hvis du vil besøge Gibraltar, da det tilhører Storbritannien. Det er et historisk interessant frihandelsområde, men der er overordentlig lange bilkøer ved grænsekontrollen i højsæsonen. Kør op på den gigantiske klippe og se på berberaber – du kommer tættere på den end på en safari, men hold vinduerne lukkede.

Axarquia, område med smukke hvide huse og udsigt over bjergene. De hvide byer er typiske for Andalusien.

Mijas. Lille by oppe i bjergene, knap et par kilometer fra Fuengirola. Tag hertil om eftermiddagen, når turistbusserne er kørt til hotellerne ved havet. Gå en tur, spis og se på det storslåede Middelhav langt nede.

Cuevas de Nerja, eller på dansk, Nerjas grotter. Minder om en kæmpestor katedral og her er hulemalerier, der sandsynligvis er over 20.000 år gamle. Verdens længste stalaktit, 63 meter, findes i en af grotterne, som en gigantisk søjle, det er stivnet i en bevægelse. I grotten spilles der nu og da koncerter, fra rock til flamenco. En vindunderlig oplevelse.

Kort over Malaga

Header
Subject
Body
Footer