Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Miami

Miami

Omkring hele Miami ligger et lag af glitter og glamour, om drømmen om palmer, havet og pengene. Det er den ene del af det, der er Miami. Den anden er, at byen er en multikulturel smeltedigel, der i høj grad er præget af Caribien, Cuba, Haiti og Jamaica. Denne spændende, farverige by ligger i Floridas hjerte. Som et rudenet følger Miami havet og den fantastiske Miami Beach.

 

Allerede i 50’erne købte filmstjernerne og modeikonerne sommerhuse i Miami.

Da kultserien Miami Vice kom i 1980’erne, blev byen virkelig sat på verdenskortet. Det, der var tillokkende allerede i 50’erne, lokker stadigvæk turisterne i dag, uanset om man er rig eller fattig: Det blågrønne hav, det festlige liv, de vajende palmer i den stille vind og lange herlige sandstrande med plads til det meste.

 

Den nedre del af Miami Beach kaldes South Beach og er også den mest populære strand. Her er de bedste butikker, de hotteste natklubber og de bedste restauranter. South Beach er også et af de steder i verden, hvor man ser mest arkitektur i art deco-stilen fra 30’erne. I art deco-distriktet er der mange hundrede bygninger, der tilsammen skaber en helt speciel atmosfære. De fleste bygninger er hoteller.

 


Kort over Miami

Billige fly til Miami

Header
Subject
Body
Footer