Shopping i Miami

Miami

På indkøb i Miami

 

Bloomingdale’s. Stor, amerikansk butikskæde, som har det meste både til mænd og kvinder. Bloomingdale’s finder du i begge indkøbscentre, The Falls og Aventura Mall. De ligger begge lidt uden for byen. The Falls ligger ved 8778 South West 136th Street, ved S Dixie Highway, e det sydlige Miami og Aventura Mall ved 19501 Biscayne Boulevard i Aventura.

 

Barneys New York-Co-Op, 832 Collins Avenue, ved 8th Street, i South Beach. Tøjkæde med butikker i andre byer i USA, bl.a. i New York. Seven Jeans og Marc by Marc Jacobs er nogle af de tøjmærker, de sælger. Ret dyr butik.

 

Lincoln Road Mall er et varehus, der fik et grundigt ansigtsløft i 1997. Her finder du mange af de største tøjkæder, såsom The Gap. Lincoln Road krydser Collins Avenue og Washington Avenue.

 

Bal Harbour Shops, 9700 Collins Avenue, ved 96th Street i Bal Harbour. Luksuriøst indkøbscenter i Bal Harbour. Til den, der elsker mærker som Chanel, Gucci, Prada og Dior. www.balharbourshops.com.

 

Club Monaco, 624 Collins Avenue, ved 6th Street, i South Beach. Her er der tøj, der er inspireret af de dyreste mærkekollektioner, men til priser alle har råd til. Club Monaco er i høj grad værd at besøge. www.clubmonaco.com

 

Kenneth Cole, 190 8th Street, ved Collins Avenue i South Beach. To etager fyldt med designede sko, tasker og tøj.

 

Outletshopping. Outlet-butikker sælger ofte forrige sæsons tøj og det tøj, der ikke klarede producentens endelige kvalitetskontrol. Fejlene plejer dog at være så små, at man ikke lægger mærke til dem. Sawgrass Mills er Floridas største ”outlet” og også et af Floridas mest populære turistmål. Sawgrass Mills ligger på 12801 West Sunrise Boulevard, i Broward County, www.sawgrassmills.com.

Kort over Miami

Header
Subject
Body
Footer