Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Munchen

München

München – Oktoberfest og bayersk øl

 

Tysklands tredjestørste by er nok mest kendt for sin Oktoberfest, verdens største ølfestival, som afholdes hvert år om efteråret. Mennesker strømmer hertil fra hele verden for at nyde god øl og feste intensivt i flere dage. München er Bayerns hovedby og ligger i Sydtyskland. Alperne ligger lige i nærheden, og det gør, at det er let at lave en afstikker herfra for at nyde Alpernes vidunderlige natur, vandre og stå på ski.

 

München er en blomstrende og velstående by, der er hjemsted for nogle af den tyske industris vigtigste aktører. Det afspejles i byen, som virke utroligt velordnet, ren og nydelig i modsætning til landets hovedstad Berlin. I München finder man bl.a. elektronikgiganten Siemens og bilfabrikanten BMW.

 

München er en by, der syder af liv. Der er et livligt forlystelses- og kulturliv, og der er flere ølhaller og ”biergarten”, end du kan tælle. I München ligger der også nogle af Tysklands fineste kunstmuseer, såsom de tre Pinakoteker og Haus der Kunst. Interessen for fodbold spiller også en stor rolle, eftersom indbyggerne elsker deres hold – Bayern München. Har du lyst til at koble fra et stykke tid i fred og ro, er her én af Europas største byparker, den engelske park, som ligger tæt på byen.


Kort over München

Billige fly til München

Header
Subject
Body
Footer