Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Seværdigheder i Munchen

München

Seværdigheder og aktiviteter i München

 

Bayerische Staatoper, Max Joseph Platz 2, www.bayerische.staatsoper.de. Bayerische Staatoper anses for at være et af verdens vigtigste operahuse. Der fokuseres på tyske og centraleuropæiske komponister.

 

Marienplatz. Hjertet i den gamle by. Sørg for at se klokkespillet på det nye rådhus, Stefanskirken og det gamle rådhus.

 

Englisher Garten. Den engelske park er Münchens vigtigste rekreationsområde. Det er en af Europas største byparker, hvor man finder øldrikkere, forbipasserende og alle mulige andre.

 

Schwabing. Et af de herligste områder i München. Bohemekvarter, der nu er tilholdssted for ”yuppies”. Smukke huse i jugendstil og en masse barer og caféer.

 

Olympiapark blev opført til Olympiaden i sommeren 1972. Det 290 meter høje Olympia-tårn er det mest iøjnefaldende kendetegn. Tag turen op i tårnet og nyd udsigten.

 

Alte Pinakothek, Neue Pinakothek, Pinakothek Moderne. Side om side ligger tre af verdens bedste kunstmuseer. Her er noget for enhver smag, så vælg det museum, du helst vil se. Alte fokuserer på de gamle europæiske mestre som Rembrandt, Rubens med flere, Neue på 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet og Moderne på nutidig, moderne kunst.

Kort over München

Billige fly til München

Header
Subject
Body
Footer