Nice

Nice

Nice – 300 dages sol ved Englebugten

 

Rivieraens hovedstad hedder Nice. Det er Frankrig femtestørste by og her er flere gallerier, hoteller og museer end noget andet sted i Frankrig uden for hovedstaden Paris. Nice er en smuk og generøs by med en ung sjæl, der stadig mestrer kunsten at tryllebinde de besøgende. Her lokkes med et intenst forlystelsesliv, righoldig kultur, udsøgt kogekunst, vidunderligt klima og en helt speciel stemning, som man gerne oplever igen og igen. I Nice kan du bade midt i centrum, slentre i den Gamle Bys snoede stræder, se på lystbådene i havne og besøge farvestrålende markeder.

 

Middelhavets bølger ruller her inde over stranden ved den smukke og sagnomspundne strandpromenade Promenade des Anglais. Her kan du spadsere langsomt og se solen gå ned over Englebugten. Nice har over 300 solskinsdage om året, hvilket gør det til et perfekt ferieparadis hele året. Maden smager af olivenolie og friske citroner, vinen er afsvalende, og du kan koble fra i grønne parker eller tage en pause på en af de mange caféer. Mærk duftene og vibrationer fra restauranterne og barerne. Aftenen er ung og natten lang.

 

Nice passer meget omhyggeligt på sin historiske arv. Gamle bygninger vedligeholdes, og de okkerfarvede vægge vaskes jævnligt rene og restaureres. Her er det lykkedes at forene en svunden tids skønhed med en blomstrende turistindustri.

 

Byen er også kendt som vært for adskillige store internationale begivenheder inden for kultur og sport. Søger du den franske Riviereas forfinede udbud samtidig med storbyens puls og havet, er Nice utvivlsomt dit bedste feriealternativ. Nice og andre dele af den fransk Riviera er et sted, hvor meget rige mennesker gerne holder ferie – et faktum, der gør, at også lommetyve flokkes hertil, så pas godt på dine værdier.

 


 

Kort over Nice

Header
Subject
Body
Footer