Restauranter i Nice

Nice

Nice er en by, hvor man finder kogekunst fra hele verden, men man skal naturligvis sørge for at prøve de lokale specialiteter, når man besøger byen. La Cuisine Niçoise er nært beslægtet emd det italienske køkken, og pasta eller pizza står ofte på menuen.

Blandt de lokale specialiteter er der socca, en slags pandekager af kikærtemel, pan bagnat, et stykke brød med olivenolie, hvidløg, salat, løg, ansjoser og oliven. Tarte au blette, mangotærte, og naturligvis den verdensberømte salade niçoise, som består at tunfisk, æg og ansjoser.

De fleste restauranter åbner før frokost omkring kl. 12.00–12.30, et par timer senere lukker de igen for siden at åbne til middag ved 19.30-tiden.

Restauranttips i Nice

Auberge du Soleil, 9 Rue d´ltalie. Restauranten har været ejet af samme glade par siden 1960. Det er lokal mad, der serveres.
Prisniveau: Billigt.

Nissa Socca, 5 Rue Sainte Réparate. En favorit blandt lokalbefolkningen. Serverer retter fra det lokale køkken.
Prisniveau: Mellem.

Indyana, 11 Rue Gustave Deloye. Dygtig blanding af det orientalske og det enkle, hvilket er blevet til e af Nices mest elegante spisesteder. Det er absolut nødvendigt at bestille bord, da der plejer at være mange mennesker.
Prisniveau: Mellem.

Chantecler og La Rotonde, Hôtel Negresco, 37 Promenade des Anglais. To forskellige restauranter med forskelligt prisniveau. Chantecler är Nice er den bedste restaurant.
Prisniveau: Dyrt.

L'Âne Rouge, 7 Quai des Deux-Emmanuel Klassisk gourmetrestaurant med hummer som specialitet.
Prisniveau: Dyrt.
www.anerouge.com

Kort over Nice

Header
Subject
Body
Footer