Shopping i Nice

Nice

På indkøb i Nice

De fleste butikker har åbent mandag-lørdag kl. 10.00-19.00. Nogle af dem lukker et par timer ved frokosttid. I den gamle by er det almindeligt, at butikkerne er lukket både søndag og mandag.

Avenue Suède, Rue Paradis og Avenue de verdun De tre gader udgør en trekant med eksklusive mærkevarebutikker som Louis Vuitton, Chanel, Hermès, Cartier, Armani, Kenzo og Max Mara. I de tilstødende gågader er der mange små butikker, der er væsentligt billigere.

Eurodif Frankrigs svar på H&M. Lave priser, bredt udbud til hele familien, udmærket kvalitet og ganske smart. Eurodif har næsten 100 butikker over hele Frankrig.

Vieux Nice I den gamle by finder man byens sjoveste og mest specielle butikker. Delikatesseforretninger, særprægede modebutikker, souvenir- og genbrugsbutikker.

Galeries Lafayette Den største filial af det ansete pariservarehus uden for hovedstaden. I 5 etager sælges der tøj, tilbehør, skønhedsartikler, husholdningsvarer, mad og meget andet af god kvalitet. 6 Avenue Jean Médecin, www.galerieslafayette.com.

Nice Etoile Gigantisk indkøbJean Médecin Den store forretningsgade med indkøbscenter, varehuse og mange mindre butikker. Der er et enormt udbud.

Avenue de scenter med central beliggenhed. Moderne og elegant i 4 etager med knap 80 butikker, eksklusive såvel som enkle, der sælger det meste fra
cd’er og bøger til tøj og møbler. 30 Avenue Jean Médecin.

Cap 3000 Et indkøbscenter, der er meget større end Nice Etoile. Det største langs den franske Riviera, med lange labyrinter med nydelige butikker, ikke mindst sko- og tøjbutikker. Cap 3000 ligger uden for Nice, tæt på lufthavnen. For at komme til indkøbscentret, kan du tage bussen med busselskabet Rapides Côte d’Azurs linje 200 mellem Nice og Cannes (starter fra busterminalen, Gare Routière, ved Promenade du Paillon), som standser ved forretningscentret.

Cours Saleya, et vidunderligt blomstermarked fra tirsdag til søndag. Prøv den syltede eller kandiserede frugt, der er en lokal specialitet. Der er loppemarked hver mandag.

Moustache Butik med bymæssig herremode. De har også en afdeling for damer. Gode priser. 17 Avenue Jean Médecin.

Cave de la Buffa, 49 Rue de la Buffa, er byens bedste vinsmagning i en traditionel vinkælder.

Colle sur Loup, en gade fyldt med antikvitetsbutikker.

Kort over Nice

Header
Subject
Body
Footer