Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Restauranter i Prag

Prag

Country Life, Melantrichova 15, Stare Mesto. En restaurant, der er meget usædvanlig i Tjekkiet. Det er nemlig en restaurant helt uden pølser og øl. Den er meget u-tjekkisk grøn med lette salater, friske grøntsager og sund juice. Prisniveau: Billigt.

 

U Houbare, Dukelskych Hrdinu 30. Tager du over floden til Holesovice finder du nydelige ølstuer samt en masse gode, klassiske tjekkiske restauranter til en billig pris. U Houbare er én af dem. Prisniveau: Billigt.

 

U Kalicha, Na Bojisti 12-14. Denne restaurant er lidt af en turistfælde, men alligevel værd at besøge på grund af dens fantastiske Pilsner Urquell på fad såvel som schnitzler, kartoffeltallerkner og rullestege. Prisniveau: Mellem. www.ukalicha.cz

 

Pivovarsky Dum, Lipova 15, Prag 2. Tjekkisk husmandskost, når den er bedst! Her er der også et ganske udmærket mikrobryggeri. Nyd en skinkesteg med knødel og surkål og skyl middagen ned med en valnøddesnaps. Prisniveau: Mellem.

 

Hanavsky Pavilón, Letenské Sady 173. Velrenommeret kro, hvor maden er lidt dyrere. Fra terrassen har du en perfekt udsigt over Vltava-broen. Prisniveau: Dyrt.

Kort over Prag

Billige fly til Prag

Header
Subject
Body
Footer