Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Seværdigheder i Prag

Prag

Seværdigheder og aktiviteter i Prag

 

Pragborgen, som siger at være verdens største middelalderslot, er et sted man bare skal se ved et besøg i byen. Bliv imponeret af den enorme St. Veitskatedral og fortsæt så videre til selve borgen. Her startede 30-årskrigen pudsigt nok med et puf ned mod paladsområdets møddingbunke. Du må heller ikke gå glib af guldmagergaden Zlata Ulicka, hvor alkymister førhen fremstillede likører og sæbe.

 

Malá Strana, med en charmerende placering mellem slottet og floden finder du forhistoriske gader, uimodståelige bygninger fra baroktiden og små skjulte haver.

 

Staré Mesto, med andre ord den gamle by. Her er Prags kendemærke Karlsbroen og det gamle brotårn samt torvet Staromestské Námesti, som er det middelalderlige Prags hjerte. Gå heller ikke glib af rådhuset med det astronomiske ur og den jødiske kirkegård, St. Georges-klostret.

 

Det dansende hus, Tanici Dum, Rasinovo Nabrezi 80. Spændende, nyskabende arkitektur ved Vltavas bred, som beviser, at selv om Prag er en by med stærk indflydelse fra middelalderen, så er den også med på fremtiden. Nogle elsker stedet, andre hader det, men døm selv.

 

Nerudovagatan strækker sig fra slottet ned til Malá Strana. En hyggelig gade til at slentre hen ad. Her er maleriske huse og mange herlige udendørs serveringer.

 

Jazzfestivalen i oktober. Hvert år i oktober mødes jazzelskere fra hele verden i Prag for at frådse i musik. Folkefest.

Kort over Prag

Billige fly til Prag

Header
Subject
Body
Footer