Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Stockholm

Stockholm

Stockholm – verdens mindste storby

 

Sveriges hovedstad har en smuk placering på øer, så der altid er vand i nærheden. Stockholm kaldes sædvanligvis verdens mindste storby eller verdens største provinsby. Her er alt det, en rigtig storby skal have, men samtidig er udbuddet ikke så stort, at det bliver uoverskueligt. På blot nogle få timer kan du spadsere gennem hele midtbyen. Der er førsteklasses indkøbsmuligheder i Stockholm, og du finder alle de store designeres butikker.  Om aftenen kan du more dig med teater, opera, udendørsscener, biograf, musik eller sportsbegivenheder.

 

Når sulten kommer snigende, er der et stort udbud af alverdens kogekunst, og har du lyst til at fortsætte, er der en masse barer og natklubber, hvor du kan danse dig træt.

 

Som turist i Stockholm må du absolut tage en tur ud i den smukke skærgård med de 30.000 øer. Pak en picnickurv og rejs fra ø til ø. Om aftenen vender du tilbage med Gamla Stan foran dig i solnedgangen, og du har den salte blæst i håret.

 

Verden er fyldt med vindunderlige steder, men det altid nærliggende vand og skærgården gør Stockholm til noget ganske særligt.

 


Kort over Stockholm

Billige fly til Stockholm

Header
Subject
Body
Footer