Bedste fly priser

Barer og natklubber i Zürich

Zurich

En livlig klubkultur blomstrer netop nu i Zürich, især i Niederdorf. I industrikvarteret nordvest for Langstrasse er der mange klubber, der flytter omkring, og du finder dem ved at holde øje med opslag langs gaden. Her er der også en veludviklet live scene med fokus på jazz og rock. Er opera, ballet og klassisk musik mere din stil, så er Zürich absolut din by. Det drejer sig kun om at vælge og vrage mellem de mange kulturelle tilbud.

Tonhalle, Claridenstrasse 7. Koncertsal med et imponerende program af klassiske koncerter enten med et schweizisk orkester eller et indbudt ensemble.

Kaufleuten, Pelikanstrasse 18. Stor house-klub, der tiltrækker designere, musikere og andre trendsættere, der gerne går i byen. Wall Street Journal har vurderet Kaufleuten til at være ét af verdens bedste steder at feste. Side om side ligger baren med samme navn. Her skal man sørge for at være pænt klædt på.

Rohstofflager, ligger ved krydset Duttweilerstrasse/Pfingstweidstrasse. Her spiller en skøn blanding af live bands og discjockeys. Besøg www.rohstofflager.ch for at se, hvem der er der, når du er i byen.

Oepfelchammer, Rindermarkt 12. Udskænkningen af øl i det lille rum ovenpå tiltrækker mange fra Zürich, så pladsen er ofte kneben. Hyggelig bar med detaljer af krakeleret træ indrettet i den 200 år gammel bygning.

Moods, Hardstrasse, tæt på Schiffbau. Moods regnes for Zürichs bedste jazzklub med mange internationale artister og restaurant lige ved siden af.

Kort over Zurich

Header
Subject
Body
Footer