Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam – blomstrende parker, kanaler og spirende kreativitet

Amsterdam er hurtigt blevet én af Europas mest populære turistbyer sammen med Rom, Paris og London, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Amsterdam er en sprudlende by, der syder af liv og kreativitet. Hvert år kommer 1,5 millioner mennesker hertil for at opleve den fantastiske arkitektur, det pulserende natteliv med festlige nætter, der aldrig slutter, elegante restauranter, fantastiske museer og gode indkøbsmuligheder.  

Amsterdam myldrer med vand og kanaler, der løber gennem byen, og husbådene ligger på rad og række. Byen er formet som en hestesko, og det er let at finde kendemærker og lære byen at kende. Her er Rembrandt, Van Gogh, kammerorkestre og teatre. Byen er også fyldt med blomstrende parker og om foråret er byen et fantastisk syn, når alle de smukke tulipaner, som er så typiske for Amsterdam, står i fuldt flor.  

Amsterdam er også en by, der er særdeles tolerant, og det liberale klima over for stoffer kan til tider være iøjnefaldende for besøgende, der ikke er vant til denne kultur. Det meste af stofkulturen er dog forvist til det berygtede område "Red-Light-District", som du som turist kan vælge ikke at besøge.

Find mere inspiration og information til dit besøg i Amsterdam her>>

Kort over Amsterdam

Header
Subject
Body
Footer