Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Kom rundt i Amsterdam

Amsterdam

At komme omkring i Amsterdam

Den kollektive trafik i Amsterdam går under forkortelsen GVB. Hovedkonteret ligger lige over for hovedbanegården. Skal du rejse i midtbyen, er bus og sporvogn det mest fleksible. Tunnelbanen er først og fremmest til den, der skal ud i forstæderne. Det er let at søge informationer om afgang og ankomst for alle typer transportmidler her>>.

 

Du køber dine billetter, afrivningskort eller en billetstrimmel på GVB’s hovedkontor, i dagligvarebutikker, på jernbanestationen eller postkontoret. Priserne er følgende: 1,60 euro for 2 enheder, 6,70 euro for 15 enheder og 19,80 euro for 45 enheder. Børn på 4–18 år rejser billigere. Børn under 4 år rejser gratis.

 

Du stempler billetten på bussen eller sporvognen. Amsterdams kollektive trafik er inddelt i 5 forskellige zoner. Det mest af midtbyen ligger i Centrum Zone. Der bruges 2 billetenheder til hver zone, rejser man over 2 zoner, bruges der 3 enheder, over 3 zoner bruges der 4 enheder og så fremdeles. Dagkortet er et kort, hvormed du i løbet af én dag kan rejse ubegrænset med al den kollektive trafik. Det koster 6,30 euro for voksne. Læs mere her>>.

 

Amsterdams tunnelbane har 3 linjer, der alle starter fra hovedbanegården og kører mod de sydlige og østlige forstæder.

 

Klik her for at se et kort over Amsterdams tunnelbanesystem »

 

Du kan også sejle med båd gennem Amsterdam på alle byens smukke kanaler. Båd til 1–8 personer koster 85 euro for de første 30 minutter, derefter 40 euro for 15 minutter.

 

Kanalcykel. Tag en på kanalerne, hvor du selv tramper med egen pedalkraft. 1–2 personers fartøj koster 8 euro pr. person, 2–4 personers koster 7 euro pr. person. Der betales depositum. Der også andre måder at færdes i kanalerne på, hvis ikke du selv vil stå for motorkraften, se her>>

 

Mange cykler i Amsterdam. Der er mange kønne cykelstier, man kan følge. Desuden er Amsterdam, præcis som det ørige Holland, meget fladt og perfekt til en cykeltur. Næstne alle veje har cykelstier. Det koster ca. 7-10 euro at leje en cykel pr. dag.

Kort over Amsterdam

Billige fly til Amsterdam

Header
Subject
Body
Footer