Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Restauranter i Amsterdam

Amsterdam

Restauranter i Amsterdam

 

Amsterdams kogekunst indeholder smag fra alle verdensretninger. Der er mad fra Etiopien, Sydamerika, Indonesien og naturligvis Holland. De fleste køkkener lukker omkring kl. 22.00.

 

Der er lagt 15 procent serviceafgift på regningen på en restaurant i Holland, men det er alligevel standard at efterlade 5-10 procent i drikkepenge, hvis du har været godt tilfreds med maden og betjeningen.

 

The Pancake Bakery, Prinsengracht 191. Særdeles kompetent pandekagehus, hvor regningen sjældent er over 10–15 euro. Her kan du få alle slags fyld til dine pandekager, f.eks. lam og chili eller bacon og rosiner. Også sødt med sirup og syltetøj. Prisniveau: Billigt.

 

Nachtwacht, Thorbeckeplein 2. Faste måltider og Europas bedste honningpenslede ribbenssteg. Prisniveau: Mellem.

 

Het Blauwe Theehuis, Vondelpark. En underkopslignende parkcafé med udendørs servering, morsom bar og enkel aftenrestaurant. Publikum er afslappet, og menuen er eksperimenterende. Prisniveau:

 

De Reiger, Nieuwe Leliestraat 34. Intim lokal kro i bydelen Jordaan. Restauranten har en ny menu hver dag. Sværdfisk, marineret portobello med gedeost og sennepssauce, nybagt brød og de Koninck på fad. Prisniveau: Mellem.

 

Supper Club, Jonge Roelensteeg 21. Trendsættende og særdeles populært sted. En anderledes oplevelse, hvor du ligger på hvide madrasser og spiser. Samtidigt vises der film på væggene, og efter middagen er der dans. Prisniveau: Dyrt.

 

Kort over Amsterdam

Billige fly til Amsterdam

Header
Subject
Body
Footer