Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Seværdigheder i Budapest

Budapest

Turistinformation i Budapest: Tourinform, Distrikt V, Sütó utca 2, tlf. 1-317 98 00.

 

Gellértbadet, meget smukt gammelt badehus, hvor du kan nyde et traditionelt ungarsk kurbad. Få en lerindpakning eller massage over hele kroppen.

 

Parlamentet, Orszaghaz. Da parlamentet i Budapest blev bygget, blev der ikke sparet på udsmykning og ornamenter. Orszaghaz er verdens største parlamentsbygning og en fryd for øjet – det skal man se ved et besøg i byen. Nyd al storheden og de ungarske kronjuveler. Det er også værd at se parlamentet en nat i måneskin.

 

Kædebroen, som forbinder Buda og Pest, løber som et sort bånd over Donau. Klassisk promenadestrøg. Kom hertil om aftenen, når byen og floden er badet i lys, for da er den allersmukkest.

 

Slotsdistriktet er så meget mere end et slot. Gå en tur over Budas højder, langs stensatte stræder og tag til Fiskerbastionens café, hvor der en fantastisk udsigt over Donau, parlamentet og det udbredte, flade Pest.

 

Ungarske vinhus, Szentharomsag ter 6, www.magyarborokhaza.hu. Det er paradiset for den, der elsker vin. Tag til slotsdistriktet og Mattæuskirken, betal 130 kroner og stig ned under jorden. Når du er her, kan du smage 700 af Ungarns bedste vine. Du kan også købe et par flasker med hjem.

Kort over Budapest

Billige fly til Budapest

Header
Subject
Body
Footer